طراحی وکتور
آیا تا به حال تصویر سازی وکتور به گوشتان خورده است؟ اگر به تازگی این کلمه را شنیده اید و به دنبال مفهوم ان هستید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید. تصویر سازی وکتور فرمتی خاص از گرافیک است که نسبت به تصاویر پیکسلی متمایز است. در تصویر سازی وکتور، معادلات ریاضی دخیل هستند که می توانند تعیین کننده خطوط و منحنی ها باشند. تصویر سازی وکتور موجب شده تا با بزرگ نمایی تصویر افت کیفیت نداشته باشد و از پیکسلی شدن تصویر جلوگیری می کند. به طور کلی، انعطاف پذیری در تصاویر وکتور به نسبت تصاویر رستر بالاتر است و امکان تغییر اندازه وجود دارد. تصویر های وکتور به عنوان محبوب ترین تصاویر دنیای دیجیتال و گرافیک شناخته شده است. تعرفه تصویر سازی متفاوت است، اما اگر میخواهید از تعرفه وکتور به طور دقیق مطلع شوید تماس بگیرید.
کاربرد تصویر سازی وکتور
تصویر سازی وکتور به دلیل کیفیت بالا و مطلوب در بنر های تبلیغاتی، طراحی اینفوگرافیک، ویزیت و بروشور یا کاتالوگ استفاده می شود. باز کردن فایل های تصویر وکتور در نرم افزار های ایلاستریتور یا کورل به صورت لایه باز خواهد بود و می توان بدون کوچک ترین افت کیفیتی تغییر در فایل ها ایجاد کرد.
فایل و نرم افزار های تصویر سازی وکتور
فرمت فایل های وکتور شامل ai, eps, pdf, svg است. فایل ai فرمت شرکت ادوبی است که معمولا برای لوگو ها استفاده می شود. فرمت eps از فرمت های نرم افزار کورل یا ایلاستریتور است که دارای کد پست اسکریپ است. کد های پست اسکریپ کیفیت تصاویر را در نرم افزار حفظ می کند.فرمت فرمت pdf برای فایل های اسنادی و قابل حمل استفاده می شود. فرمت svg از معروف ترین فایل های وکتور بوده که بر اساس xml است.
فایل های وکتور امکان باز شدن در فتوشاپ، ایلاستریتور و کورل را میدهند.
نرم افزار فتوشاپ که معرف حضور اکثر افراد است. این نرم افزار با ویژگی های گسترده خود به طراحان تصویرساز کمک بسیاری کرده است. فرمت های وکتور را می توانید به راحتی در این نرم افزار باز کنید.
نرم افزار ایلاستریتور از نرم افزارهای شرکت ادوبی است که طراحان تصویرساز بسیاری از آن استفاده می کنند. نرم افزار ایلاس خروجی وکتور به تصویر ساز می دهد.
کورل دراو از دیگر نرم افزار های قدرتمند گرافیکی بوده که بر پایه وکتور است. اصولا این نرم افزار برای ویرایش عکس و طراحی به کار می رود.
اموزش طراحی تصویر سازی وکتور
یادگیری و آموزش طراحی تصویر سازی نیازمند نرم افزار های دیجیتال است. البته قبل از ان باید به ابزار های سنتی تسلط کافی داشته باشید و سپس وارد دنیای تصویرسازی شوید. تصویر سازی به بخش هایی مثل تکنیک های تصویر سازی، انواع تصویر سازی و … می شود که نیازمند دوره اموزشی است. سلام گرافیک
، به صورت تخصصی دوره اموزش طراحی تصویر سازی را برگزار می کند و تمام مباحث مربوط به تصویر سازی وکتور در آن گفته می شود. علاوه بر ان شما از بیس با تصویر سازی آشنا خواهید شد. به طوری که ما با مفهوم تصویر سازی چیست؟ شروع می کنیم و تا سطح های حرفه ای تصویر سازی سه بعدی و تصویر سازی دو بعدی می رسانیم.
در این دوره اموزشی مفید، می توانید با تصویر سازی کتاب، طراحی تصویر سازی مجله، طراحی تصویری سازی تبلیغاتی یا طراحی تصویر سازی بسته بندی آشنا شوید و در یکی از این زیر شاخه ها فعالیت حرفه ای داشته باشید. توجه داشته باشید که در برخی از این موارد حتما باید از تصویر سازی وکتور استفاده کرد تا کیفیت مطلوبی را به مشتری تحویل دهیم.