طراحی منو

طراحی منو (Menu design) به معنای ساخت لیستی است که مشتریان به کمک آن می‌توانند با خدمات مجموعه آشنا شوند؛ به همین دلیل است که در صنعت رستوران‌داری، menu را به‌عنوان اصلی‌ترین ابزار فروش می‌شناسند. دیزاین منو جزو اولین اقداماتی است که هنگام راه‌اندازی رستوران، کافی‌شاپ، کبابی، بستنی‌فروشی یا هر مکانی که خوراکی و نوشیدنی ارائه می‌دهد، باید صورت بگیرد. استودیو گرافیکی سلام گرافیک با بهره‌گیری از دانش متخصصان خود بهترین منو را دیزاین می‌کند.

 نمونه کارهای طراحی منو رستوران

“سلام گرافیک” به عنوان یکی از پیشگامان طراحی گرافیک در ایران، نمونه کارهای متنوعی در زمینه طراحی منو رستوران ارائه می‌دهد. این شرکت با درک عمیق از اهمیت یک منو جذاب و کارآمد در موفقیت یک رستوران، تلاش کرده تا با طراحی‌های خلاقانه و حرفه‌ای، به مشتریان کمک کند تا بهترین تجربه را از این تیم ماهر داشته باشند.

این شرکت با ارائه طیف گسترده‌ای از سبک‌های طراحی، از مینیمال و مدرن گرفته تا کلاسیک و سنتی، به شما این امکان را می‌دهد تا منویی متناسب با فضای رستوران خود انتخاب کنید. در همه نمونه کارهای سلام گرافیک، به جزئیات طراحی (از جمله انتخاب فونت، رنگ‌بندی، چینش عناصر و استفاده از تصاویر با کیفیت بالا ) توجه ویژه‌ای شده است. با مشاهده نمونه کارهای این شرکت، می‌توانید ایده‌های جدیدی برای طراحی منو رستوران خود به دست آورید.

چرا دیزاین menu با سلام گرافیک؟

طراحی مناسب با برند

دیزاین فوری

جلوه های بصری فوق العاده

دیزاین همراستای سبک روز

طراحی جذاب برای مشتری

پلن های سفارش منعطف

شرکت طراحی منو

در حال حاضر با یک سرچ مختصر در شبکه‌های اجتماعی می‌توان شرکت‌های طراحی مختلفی را پیدا کرد که تعداد زیادی نمونه کار طراحی منو ارائه می‌‌دهند؛ اما مسئله مهم کیفیت و خروجی کار آن‌ها است. بهترین راه برای یافتن یک شرکت طراحی حرفه‌ای و معتبر، بررسی نمونه کارها است. سلام گرافیک به عنوان شرکت طراحی منو جهت اطمینان راحت‌تر مشتریان به این مجموعه، انواع طرح منو کافی‌شاپ، رستوران، تالار و… را در سایت رسمی خود قرار داده است. همچنین با مراجعه به سایت یا صفحات این مجموعه در شبکه‌های اجتماعی، می‌توان از نظرات مشتریان این مجموعه گرافیکی مطلع شد.

طراحی منو رستوران

 

طراحی منو رستوران فرایندی است که در آن، ظاهر و محتویات یک منو، با هدف جذب مشتری، تسهیل انتخاب غذا و افزایش فروش، به صورت حرفه‌ای طراحی می‌شود. این فرایند شامل انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، تصاویر، ساختار و چینش اطلاعات در منو است.

طراحی منو فست فود

طراحی منو فست فود به معنای ایجاد یک سند یا صفحه نمایش بصری است که تمامی خدمات یک رستوران فست فود به صورت منظم و جذاب به مشتریان ارائه می‌شود. این منو باید به گونه‌ای طراحی شود که هم اطلاعات لازم را به مشتری منتقل کند و هم او را به سفارش غذا ترغیب کند.

طراحی منو کافی شاپ

طراحی منو کافی شاپ لیستی است که در آن تمام آیتم‌های نوشیدنی و خوراکی که یک کافه ارائه می‌دهد، به صورت منظم، جذاب و قابل فهم برای مشتریان فهرست می‌شود. این منو، اولین تعامل مشتری با کافه است و می‌تواند تأثیر مستقیمی بر تصمیم‌گیری او برای سفارش داشته باشد.

طراحی منو کافه رستوران

طراحی منو کافه رستوران به طور ساده، فهرستی از تمام غذاها، نوشیدنی‌ها و خدمات دیگری است که یک کافه رستوران ارائه می‌دهد. این منو شامل غذاهای اصلی (مثل پاستا، برگر، سالاد و غیره)،  نوشیدنی‌ها (مثل قهوه، چای، آبمیوه، نوشابه، کوکتل)، پیش‌غذاها و دسرها (غذاهای کوچک و سبک یا شیرینی‌هایی که قبل یا بعد از غذای اصلی سرو می‌شوند) و منوهای ویژه (منوهایی که برای مناسبت‌های خاص مثل منو کودک، منو صبحانه یا منو رژیمی طراحی می‌شود) است .

خدمات دیزاین منو

طراحی منو، فراتر از یک لیست ساده از غذاها و نوشیدنی‌ها است. این طراحی یک هنر است که به صورت مستقیم بر تجربه کلی مشتری از یک رستوران، کافه یا هر کسب ‌و کار غذایی دیگر تأثیر می‌گذارد. یک منوی طراحی شده خوب، نه تنها اطلاعات لازم را به مشتری ارائه می‌دهد، بلکه سبب تحریک اشتها و در نهایت افزایش فروش می‌شود. 

طراحی منو ساده

دیزاین منو ثابت

طراحی menu روز

دیزاین menu دوره‌ای

طراحی منو کمبو

دیزاین منوی آلاکارته

ویدئو آشنایی با روند طراحی menu

با تماشای ویدئو مقابل با روند طراحی منو رستوران و کافه آشنا می‌شود.

پادکست دیزاین منو

ویژگی‌های یک طراحی منوی خوب

ما سازنده بهترین منو با تمام ویژگی های لازم برای برند شما هستیم.

  1. تناسب سبک منو مانند لوکس، مدرن و نوستالژیک با هویت بیزینس
  2. استفاده از رنگ‌های مناسب و اشتها آور
  3. عکس‌های با وضوح و کیفیت بالا
  4. فونت‌های مناسب و چشم‌نواز

مراحل ساخت menu

آشنایی با کسب و کار

در نخستین مرحله با بیزینس و خدمات آن به طور کامل آشنا می‌شویم.

تعیین سبک طراحی منو

سبک مناسب برای ساخت منو را از میان سبک های مختلف انتخاب می‌کنیم.

برگزیدن رنگ و فونت منو

فونت و رنگ باید ترغیب کننده افراد به مطالعه کامل منو و سفارش دادن باشند.

ارسال اتود به مشتری

تعدادی طرح اولیه ارسال می‌شود تا مشتری طرح دلخواه را انتخاب کند.

دیزاین menu

با توجه به اطلاعات بدست آمده از بیزینس، به طراحی منو پرداخته می‌شود.

تحویل منو

منوی دیزاین شده بر اساس سفارش مشتری به او تحویل داده می‌شود.

تعرفه طراحی منو رستوران

تعرفه طراحی منو رستوران یک قیمت ثابت و مشخص ندارد و بسته به عوامل مختلفی متغیر است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت‌گذاری طراحی منو اشاره شده است:

  • پیچیدگی طراحی

 هرچه طرح منو پیچیده‌تر و دارای جزئیات باشد، زمان و تخصص بیشتری برای طراحی آن نیاز است و در نتیجه هزینه آن نیز افزایش می‌یابد.

  • تعداد صفحات و بخش‌ها

 تعداد صفحات و بخش‌های مختلفی که باید در منو طراحی شوند (مثل منو غذا، نوشیدنی، دسر و غیره) بر هزینه نهایی تاثیرگذار است.

  • نوع رستوران

نوع رستوران (فست فود، رستوران لوکس، کافه، فست فود و غیره) بر پیچیدگی طراحی و در نتیجه قیمت نهایی موثر است. رستوران‌های لوکس معمولاً به طرح‌های پیچیده‌تر و باکیفیت‌تری نیاز دارند.

  • خدمات اضافی

اگر به همراه طراحی منو، نیاز به طراحی لوگو، تایپوگرافی و فونت‌های سفارشی و عکاسی حرفه‌ای از غذاها باشد، هزینه نهایی افزایش می‌یابد.

  • تجربه طراح

 طراحان با تجربه و متخصص معمولاً هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.

  • مهلت تحویل

 اگر به طراحی منو در زمان کوتاهی نیاز باشد، هزینه بیشتری در بر خواهد داشت

 

 سفارش طراحی منو رستوران و فست فود و کافی شاپ

سفارش طراحی منو به معنای درخواست از یک طراح گرافیک برای ایجاد یک منو جذاب و کارآمد برای کسب و کار در حوزه رستوران، فست فود یا کافی شاپ است. این منو هم می‌تواند به صورت فیزیکی (چاپ شده) و هم به صورت دیجیتال (برای استفاده در وب سایت و اپلیکیشن) باشد.

برای سفارش طراحی منو باید قبل از شروع کار، بودجه تان را تعیین کنید. در مرحله بعد، سبک و سلیقه خود را برای طراحی منو مشخص کنید. آیا می‌خواهید منویی مدرن و مینیمال داشته باشید یا منویی کلاسیک و سنتی طراحی کنید. سپس باید اطلاعاتی از جمله لیست غذاها و نوشیدنی‌ها، قیمت‌ها، مواد تشکیل دهنده، عکس‌ها و هر اطلاعات دیگری که می‌خواهید در منو قرار دهید را آماده کنید.

در مرحله پایانی، باید یک طراح خبره برای کارتان انتخاب کنید. “سلام گرافیک” با سال‌ها تجربه در زمینه طراحی گرافیک و با درک عمیق از اهمیت یک منوی چشم‌نواز و کارآمد، آماده است تا به شما در ایجاد یک منو منحصر به فرد کمک کند. این شرکت با دانش و تجربه لازم در زمینه طراحی گرافیک، به خوبی می‌داند که چگونه یک منو را طراحی کند که هم از نظر بصری جذاب باشد و هم اطلاعات مورد نیاز مشتری را به طور کامل و شفاف ارائه دهد.

در سلام گرافیک، به کوچک‌ترین جزئیات طراحی منو توجه می‌شود؛ از انتخاب فونت مناسب و رنگ‌های هماهنگ گرفته تا چیدمان عناصر مختلف در منو، همه و همه با دقت و ظرافت انجام می‌شود. پس همین حالا با شرکت تماس بگیرید و منو رستورانتان را سفارش دهید و از مشاوره رایگان مجموعه بهره مند شوید.

 

طراحی منو حرفه‌ای

منو رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها فقط یک لیست از نام و قیمت غذاها نیست، بلکه ابزاری بوده که می‌تواند مشتری را جذب یا دفع نماید و میزان فروش را افزایش دهد. برای طراحی منو حرفه‌ای رعایت موارد زیر ضروری است:

  1. طرح، رنگ، سبک، فونت و… منو از سایر منوها کپی‌برداری نشده باشد.
  2. رنگ‌های به کار رفته شده باید بر اساس قاعده روان‌شناسی رنگ‌ها انتخاب شود؛ طبق این قاعده رنگ قرمز باعث افزایش اشتها و رنگ آبی سبب کاهش آن می‌گردد.
  3. تعداد صفحات منو به اندازه باشد، مثلاً تعداد صفحه زیاد منو سبب سردرگمی مشتری می‌شود.
  4. قاعده مثلث طلایی در آن رعایت شود، منظور از مثلث طلایی سه نقطه طلایی وسط، بالا سمت راست و بالا سمت چپ بوده که چشم مخاطب بیشتر بر روی آن‌ها خیره می‌شود. به عنوان مثال در طراحی منو صبحانه این سه نقطه بهترین مکان برای نوشتن موارد اصلی، مهم و پرطرف‌دار است.

 یکی از اصولی که هنگام طراحی منو فست‌فود باید رعایت شود، استفاده از عکس‌های باکیفیت است. یعنی باید از غذاهای رستوران عکس باکیفیت گرفته شود و پس از انجام یک ادیت حرفه‌ای توسط طراحان گرافیک، عکس‌ها در منو قرار بگیرند. البته این کار شاید کمی هزینه‌بر باشد، اما فروش بیشتر هزینه‌های عکاسی را جبران می‌‌کند.

طراحی منو حرفه‌ای

ساخت منو شیک

معمولاً منوها دارای سبک‌های مختلفی هستند که مشتریان با توجه به سلیقه و نیاز خود می‌توانند آن را انتخاب کنند. استفاده از ایده‌های نو و طرح‌های کاملاً خلاقانه در طراحی منو شیک موثر است. برای شیک‌تر شدن منوها می‌توان موارد زیر را در آن‌ها تعبیه کرد:

  • غذاها و دسرها به صورت جداگانه از هم و در بخش‌های مخصوص به خود قرار بگیرند.
  • برای غذاهای خاص گیاهی که مخصوص افراد گیاهخوار است، صفحات و علامت‌های خاصی در نظر گرفته شود.
  • طرح منو بدون هیچ‌گونه کپی‌برداری یا الهام گرفتن از منو سایر رستوران‌ها طراحی شود.
  • از عکس‌های بسیار باکیفیت در گوشه یا کنار صفحات منو استفاده شود؛ مثلاً در طراحی منو قهوه می‌توان از عکس دانه‌های قهوه استفاده کرد.
  • توضیحات مختصر و مفید درباره غذاها ارائه شود، تا مشتریان بتوانند راحت‌تر و سریع‌تر غذای موردعلاقه خود را انتخاب کنند.
  • قلم و تایپوگرافی منو نیز باید مطابق اصول طراحی صورت گیرد.

سلام گرافیک اینجا است تا برای بهتر دیده شدن کسب و کار شما انواع طراحی ست اوراق اداری، طراحی بیلبورد، طراحی سررسید و… را در کمترین زمان ممکن، با بهترین قیمت ارائه دهد.

طراحی منو ارزان

هزینه menu به عوامل مختلفی همچون دستمزد طراحان، تعداد طرح، سبک دیزاین، هزینه‌های عکاسی و… بستگی دارد. کسب و کارهایی که به دنبال طراحی منو ارزان هستند باید طرح‌های ساده را انتخاب کنند؛ زیرا این طرح‌ها به ایده‌پردازی کمتری نیاز دارند، در نتیجه دارای قیمت مناسب تر هستند. از دیگر مواردی که می‌تواند سبب کاهش قیمت طراحی منو یا به اصلاح طراحی منو ارزان شود، حذف عکاسی از غذاها و قرار ندادن عکس‌ها در منو است.

طراحی منو ارزان

چرا نیاز به دیزاین منو داریم؟

دلایل مختلفی را می‌توان بیان کرد. اما اولین دلیل برای طراحی یک منو حرفه‌ای برای کافی شاپ و رستوران را می‌توان نیاز مشتریان در نظر گرفت.

در حال حاضر عدم استفاده از منو برای ثبت سفارش و ارائه قیمت برای مشتری می‌تواند یک تجربه نامناسب برای مخاطب و مشتری به وجود آورد. شاید در چند سال گذشته استفاده از منو آنقدر رایج نبود اما عدم استفاده از منو در مجموعه می‌تواند باعث یک بازخورد منفی و حتی عدم حضور مشتری در کافی شاپ، کافه، رستوران و… شود.

از جمله دلایل اصلی ساخت یک منوی حرفه‌ای برای مجموعه رستوران، کافی شاپ و… را می‌توان دلایل زیر در نظر گرفت.

  • بالا بردن راحتی مشتریان
  • در دسترس بودن لیست سرویس‌های رستوران و…
  • بالا بردن کیفیت خدمات
  • افزایش مشتریان
  • در دسترس بودن قیمت محصولات

تیم دیزاین منو

از آنجایی که طراحی گرافیک به مشورت و همفکری زیادی نیاز دارد، معمولاً طراحان به صورت تیمی و گروهی کار خود را انجام می‌دهند. اما آیا به نظر شما هر تیم طراحی قابل اعتماد بوده و می‌توان به راحتی کار خود را به آن‌ها سپرد؟ با قاطعیت تمام می‌توان گفت خیر، تمام شرکت‌ها قابل اطمینان نیستند. اغلب تیم‌های طراحی حرفه‌ای و با اطمینان همچون سلام گرافیک دارای ویژگی‌های زیر هستند:

  • خوش‌قولی برای تحویل سفارش
  • تعیین هزینه و دستمزدهای منصفانه
  • داشتن دانش کافی در زمینه امور گرافیکی
  • داشتن مهارت کافی در زمینه کار با نرم افزارهای مخصوص طراحی
  • تسلط کافی بر روی مباحث روان‌شناسی رنگ‌ها
  • داشتن ایده‌های جدید و بروز
  • طراحی منو فست‌فود لایه باز و تحویل آن به مشتری به صورت لایه باز

 نکات مهم در طراحی منو رستوران

طراحی یک منوی جذاب و کارآمد، یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در یک رستوران است. منو رستوران، اولین و شاید آخرین فرصتی است که می‌توان به جذب مشتری و ترغیب او به سفارش غذا انجام داد. در ادامه، برخی از مهم‌ترین نکات در طراحی منو رستوران شرح داده شده است:

  • هماهنگی با برند: طراحی منو باید با سبک رستوران همخوانی داشته باشد. مثلاً اگر رستوران سنتی است، از فونت‌ها و تصاویر کلاسیک استفاده شود.
  • سادگی و خوانایی: باید از فونت‌های خوانا و اندازه‌های مناسب برای متن استفاده شود. طراحی شلوغ و پیچیده، مشتری را سردرگم می‌کند.
  • استفاده از تصاویر با کیفیت: تصاویر باکیفیت از غذاها، اشتهای مشتری را تحریک کرده و به او کمک می‌کند تا تصوری از طعم و ظاهر غذا داشته باشد.
  • رنگ‌بندی مناسب: رنگ‌ها می‌توانند بر روی احساسات و تصمیم‌ گیری مشتری تاثیر بگذارند. از رنگ‌هایی استفاده کنید که با فضای رستوران و نوع غذاهایتان هماهنگی داشته باشد.
  • تقسیم ‌بندی منطقی: منو را به بخش‌های مختلف مانند پیش‌ غذا، غذاهای اصلی، دسر و نوشیدنی تقسیم کنید.
  • ترتیب قرار گیری غذاها: غذاهای پرفروش و سودآور باید در مکان‌های برجسته قرار داده شود.
  • استفاده از گروه‌ بندی: غذاهای مشابه باید در کنار هم قرار گیرند تا مشتری به راحتی بتواند انتخاب کند.
  • اضافه کردن توضیحاتی مختصر: توضیحات کوتاه و جذاب در مورد هر غذا، به مشتری کمک می‌کند تا انتخاب بهتری داشته باشد.
  • قیمت‌گذاری: قیمت‌ها باید به صورت واضح و خوانا درج شود. 

در نهایت، یک منوی خوب باید علاوه بر جذابیت ظاهری، اطلاعات دقیق و کاملی در مورد غذاها ارائه دهد و به مشتری کمک کند تا بهترین انتخاب را داشته باشد.

هنگام دیزاین menu چه اصولی را باید رعایت کرد؟

به عنوان مثال هنگام ساخت منو بستنی، طرح آن باید کاملاً جدید و نو باشد؛ همچنین باید به برخی موارد مانند دسته‌بندی کردن بستنی‌ها از نظر طعم و قیمت، استفاده از عکس‌های جذاب، به کار بردن فونت‌های خوانا، رعایت اصول روان‌شناسی رنگ‌ها و تعداد صفحات منو توجه کرد.

از چه راه‌هایی می‌توان برای ساخت منو آنلاین اقدام کرد؟

شرکت سلام گرافیک از جمله شرکت‌های طراحی و چاپ منو بوده که مشتریان؛ از راه دور می‌توانند سفارش‌های خود را ثبت کنند. مراجعه به سایت شرکت یا برقراری تماس تلفنی ساده‌ترین راه موجود برای ثبت سفارش به‌صورت آنلاین است

طراحان منو استدیو سلام گرافیک

مجتبی ملاکی
مجتبی ملاکی
ملیکا علیزاده
ملیکا علیزاده
فاطمه جمشیدی
فاطمه جمشیدی
محمد واحدی
محمد واحدی
المیرا عطاپور
المیرا عطاپور مشهدی

سوالات متداول طراحی منو

حداکثر پانزده روز
بله
یک منو حرفه ای از نظر گرافیکی و متن باید با ماهیت و چهارچوب رستوران هم خوانی کاملی داشته باشد.

طراحی منو تقریباً اولین کاری بوده که هنگام افتتاح یک رستوران یا تالار باید انجام شود، زیرا منو را می‌توان مهم‌ترین وسیله جذب مشتری دانست. منوها دارای سبک‌های مختلفی همچون کودک، نوستالژیک، لوکس، مدرن هستند که سبک آن‌ها به سبک مجموعه و خدمات ارائه شده آن وابسته است. سایز و تعداد صفحات منوی رستوران‌ها یا کافی شاپ‌ها نیز یک مسئله مهم بوده و به تعداد آیتم‌های رستوران یا کافی‌شاپ بستگی دارد.

فیسبوک
توییتر
لینکدین
ردیت
تلگرام
واتس‌اپ
اسکایپ
ایمیل
3.7/5 - (10 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *