سلام گرافیک » طراحی بسته بندی » طراحی بسته بندی در هلند
طراحی بسته بندی در هلند به چه صورتی است؟ قوانین رایج طراحی بسته بندی در هلند چیست؟ نیاز به شرکت طراحی بسته بندی دارید؟ از تعرفه طراحی بسته بندی در هلند با خبر هستید؟ کشور گل لاله و آسیابهای بادی از گذشته تاکنون مورد توجه بسیاری از کشورها بخصوص کشورهای اروپایی برای انجام تبادلات بوده است. از آنجا که مهمترین امر در صادرات و واردات محصولات به یک کشور آشنایی با قوانین و استانداردهای رایج در آن کشور است، در این مقاله به آشنایی با قوانین و برچسبگذاریهای کشور هلند میپردازیم. برای سفارش طراحی بسته بندی از بسته بندی خشکبار گرفته تا انواع دیگر محصولات کافی است با شماره شرکت طراحی گرافیک سلام گرافیک تماس بگیرید. 09355054580
درباره هلند
هلند کشوری کوچک از قلمروی پادشاهی هلند در شمال غربی اروپا میباشد. این کشور ۱۷میلیون نفر جمعیت دارد که اکثریت آن مسیحی هستند. با وجود این که پایتخت هلند آمستردام است اما بیشتر وزارتخانهها و سفارتخانههای این کشور به منظور تمرکززدایی از شهر آمستردام در شهر لاهه مستقر شدهاند. هلند از شرق با آلمان و از جنوب با بلژیک و از غرب نیز از طریق دریا با بریتانیا همجوار است. بندر روتردام دومین شهر بزرگ هلند است و از نظر مساحت و تعداد اسکلههایی که دارد، بزرگترین بندر اروپا نیز بهشمار میرود.
از زمانی که هلند به جامعه اقتصادی اروپا ملحق شد، بیش از ۷۰درصد مبادلات تجاری خود را با کشورهای عضو جامعه اقتصادی اروپا انجام میدهد که اصلیترین شریک تجاری این کشور آلمان میباشد.هلند در پرورش و تجارتِ گُل مقام اول را در جهان داراست، همچنین دامداری و کشاورزی نیز از پایههای اقتصاد هلند محسوب میشود. هلندیها علیرغم کوچکی کشورشان سهم بزرگی در تجارت و بانکداری جهانی دارند.
قوانین برچسب گذاری روی بسته بندی محصول در هلند
کشورهای اروپایی یکی از سختترین قوانین را از نظر بهداشتی و کیفیت دارند و از آنجا که در اروپا محصولات با بالاترین کیفیت بستهبندی میشوند انتظار میرود که بستهبندی کالاهای وارداتی با همان کیفیت باشند. هلند نیز از قوانین اتحادیه اروپا در مورد بسته بندی پیروی می کند بنابراین کیفیت بالای محصولات و داشتن استانداردهای مشخص اتحادیه اروپا در بخش مواد غذایی، از جمله ارکان ضروری برای صادرات به اروپا محسوب میشوند.
از جمله این قوانین میتوان به این نکته اشاره کرد که بر روی کلیه کالاهای وارداتی باید اندازهها و وزن ذکر شوند همچنین برای مواد غذایی و و نوشیدنیها نوشتن نام کشور مقصد ضروری است.
برچسبهای روی محصولات باید شامل موارد زیر باشند:
- نام محصول و اندازه آن
- اطلاعات محصول و مواد تشکیل دهنده آن
- درجه بندی، مشخصات و سال تولید
- میزان رطوبت
- میزان و نوع مواد نگهدارنده
زبان روی بسته بندی محصولات هلند
برچسبهای روی محصولات باید به زبانی باشد که مصرفکنندگان به راحتی بتوانند آن را درک کنند و شامل زبان همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا میشود. همچنین برچسبگذاری چند زبانه در سراسر کشورهای عضو اتحادیه اروپا مجاز است.
گواهینامهها و استانداردها برای بسته بندی در هلند
گواهینامه امنیت غذایی یک درخواست رایج توسط اتحادیه اروپا است که برای واردات مواد غذایی لازم است. همچنین گواهیهای محصولات ارگانیک و حفاظت از محیط زیست نیز باید تهیه شوند.
قواعد تجاری هلند
هلند به سبب وابستگی زیاد به تجارت خارجی و نقش حیاتی این بخش در اقتصاد کشور همواره حامی تجارت آزاد و رفع موانع و محدودیت بر سر راه مبادلات کالا و خدمات با اکثر کشورهای جهان به ویژه همسایگان اروپایی خود بوده است.. قانون تجارت در هلند برای پذیرش سرمایهگذاری خارجی و مالکیت خارجی محدودیتی قائل نشده است و زمینههای سرمایهگذاری در این کشور با توجه به اقتصاد آزاد بسیار جذاب و متنوع است.
کشور هلند جزو کشورهایی است که بر پایه نظام حقوقی civil law و برپایه ی حقوق نوشته است و استفاده از قوانین عرفی حالتی استثنایی دارد. نظام حقوقی کشور هلند بر مبنای قانون مدنی کشور فرانسه و با الهام از قانون رم و حقوق عرفی هلند می باشد
متاسفانه دولت هلند در دیزاین بسته بندی بسیار سخت میگیرند و به قوانین خیلی پایبند هستن.