پرچم چیست؟

پرچم که به آن در اصطلاح لغوی درفش یا بیرق نیز گفته می‌شود، نمادی عموما از جنس پارچه است که برای نشان دادن هویت و اسم‌ و رسم یک کشور، حکومت، سازمان، یک گروه خاص و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. پرچم‌ها از نظر شکل ظاهری و متریال ساخت، انواع بسیار متفاوتی دارند.

کاربرد پرچم چیست؟

کاربرد پرچم به نوع آن وابسته است. برای مثال اگر پرچم رومیزی باشد، هدف از طراحی و ساخت آن معمولا تبلیغات است. پرچم رومیزی یک نوع پرچم است که به صورت تزئینی بر روی میز قرار می‌گیرد. این نوع پرچم‌ها معمولاً کوچکتر از پرچم‌های ملی یا سازمانی هستند و برای تزئین میزهای کار، میزهای تحصیلی، میزهای جشنواره‌ها، مراسم رسمی و سایر مکان‌ها استفاده می‌شوند. پرچم رومیزی ممکن است حاوی نمادها، نشان‌ها، لوگوها، شعارها یا تصاویری از شخصیت‌ها، مکان‌ها یا تیم‌های ورزشی باشند.

پرچم بیزینسی یکی از پرطرفدارترین انواع پرچم‌هاست. یک نمونه پرچم‌ رومیزی معمولاً شامل لوگوها، نام و شعار شرکت و سایر المان‌های سازمانی است. پرچم بیزینسی می‌تواند در مکان‌های عمومی مانند دفاتر، کارگاه‌ها، نمایشگاه‌ها، نمایندگی‌ها و سایر محل‌های تجاری نصب شده و نشان دهنده برند و هویت شرکت به مشتریان، کارمندان و عموم مردم باشد.

انواع پرچم

پرچم ها از لحاظ شکل ظاهری دارای مدل های زیر است که هر یک از آن ها نیز خود دارای مدل و همچنین جنس های مختتلفی هستند که فلسفه پرچم ها براساس این رنگ ها و نماد ها مشخص می شود.

  1. پرچم رومیزی
    این پرچم ها بر روی میز قرار میگیرند و در ابعاد کوچکتری تولید می شوند. پرچم های رومیزی دارای انواع مختلف زیر هستند:
  • پرچم رومیزی ساتن
  • پرچم لیزری رو میزی
  • پرچم های رو میزی یاد بود
  • پرچم های رومیزی T شکل

2. پرچم تشریفات

این پرچم ها به صورت ایستاده تولید میشوند و به سه زیر تقسیم می شوند:

  • پرچم تشریفاتی لیزری
  • پرچم تشریفاتی جیر
  • پرچم تشریفاتی ساتن

3. پرچم اهتزاز

این نوع از پرچم ها به نام پرچم های افراشته نیز شناخته می وشند و در مکان های مختلف آن ها را مشاهده م ینمایید. این پرچم ها در پارک، باشگاه های ورزشی، جشن های ملی و در سطح شهر فراوان وجود دارد.

4. پرچم تبلیغاتی

از این پرچم ها برای معرفی و تبلیغات کسب و کارها و همچنین محصولات استفاده میشود و میتواند هر یک از مدل های گفته شده در بالا را داشته باشد.

5/5 - (2 امتیاز)
پرچم چیست؟
فهرست مطالب این مقاله

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *