طراحی بسته بندی در کویت چگونه انجام می‌شود؟ بسته بندی در کشور کویت شامل چه قوانینی می‌شود؟ کویت، دومین کشور ثروتمند خاورمیانه پس از قطر است و از آنجا که دینار کویت جایگاه با ارزش‌ترین واحد پولی دنیا را در دست دارد و همچنین بیشتر محصولات مورد نیاز خود را از راه واردات تامین می‌کند، انجام معاملات تجاری با این کشور یکی از بهترین گزینه‌ها برای شرکت‌ها می‌باشد. اما قبل از آغاز تعاملات با هر کشوری بهتر است تا از قوانین و استانداردهای محصولات تجاری آن کشور اطلاعات لازم را کسب کنید. بسته بندی محصول را با استدیو طراحی گرافیک سلام گرافیک که از بهترین شرکت طراحی گرافیک در ایران است آغاز کنید. برای اطلاع از قیمت طراحی بسته بندی کافی است با شماره 09355054580 تماس حاصل کنید. 

درباره کویت

این کشور درغربی‌ترین نقطه حاشیه خلیج فارس با نام رسمی دولت کویت و با جمعیتی حدود ۲/۴ میلیون نفر قرار دارد. اکثریت جمعیت کویت را مهاجران تشکیل می دهند و پایتخت آن شهر کویت، که بزرگترین شهر این کشور بوده، مرکز سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کویت است.  موقعیت جغرافیایی کویت به گونه‌ایی است که با عراق و عربستان سعودی مرز زمینی و خاکی داشته و از طریق خلیج فارس نیز با ایران مرز آبی دارد.

دولت کویت روابط با تمام کشورها را مثبت و سازنده می‌داند و بسیاری از کشورها از جمله ایران، تمایل دارند تا به علت منابع سرشار از نفت کویت و موقعیت خاص جغرافیایی آن، روابط خود را با این کشور گسترش دهند. از آنجا که به دلیل شرایط اقلیمی خشک این کشور, عملا کشاورزی در این کشور انجام نمی‌گیرد و اقتصاد آن متکی به نفت است اکثر اقلام مورد نیاز خود را وارد میکند.کویت از کشورهای زیادی مانند آلمان، انگلیس، فرانسه، ایتالیا و زاپن واردات گسترده دارد، ایران نیز هفتمین کشور وارد کننده به این کشور است.

قوانین برچسب گذاری روی بسته‌ بندی محصول در کویت

تمامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از جمله کویت باید برای صادرات و واردات استانداردهای برچسب گذاری مواد غذایی که توسط سازمان GCC معین شده‌اند را رعایت کنند. برچسب مواد غذایی باید به ترتیب شامل نام محصول و نام تجاری، تاریخ تولید و انقضا، کشور مبدا، نام و آدرس سازنده، وزن خالص در واحدهای متریک و لیستی از مواد تشکیل دهنده باشد.

لیست بسته بندی باید اطلاعات دقیق در مورد هر ماده موجود در هر بسته را ارائه دهد و باید با مهر شرکت یا مهر صادرکننده یا حمل و نقل دارای مهر باشد. همچنین درج نمودن مشخصات محصول روی آن که توسط لیبل آن صورت می گیرد، ترکیبات محصول،اطلاعات مربوط به شرکت تولید کننده ی محصول، تذکرات مهم و ضروری مرتبط به مـصرف و یا نگهداری نمودن محصول همگی باید در بسته بندی ذکر شوند.

زبان روی بسته بندی محصولات کویت

زبان روی بسته بندی محصولات کویت باید عربی یا عربی-انگلیسی باشد، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء محصول باید به زبان عربی قید شود اما به تاریخ میلادی زیرا تاریخ در این کشور به میلادی است.

گواهینامه‌ها و استانداردها برای بسته بندی در کویت

واردکنندگان برای دریافت مجوز واردات از وزارت تجارت و صنعت درخواست می‌کنند و باید در اتاق بازرگانی و صنعت کویت(KCCI)  ثبت شوند. مجوزهای واردات به مدت یک سال معتبر هستند، همچنین این مجوز قابل تمدید است و اجازه حمل و نقل متعدد را می دهد.

اگر محصولات دارای منشاء ایالات متحده هستند ، فاکتور همچنین باید حاوی بیانیه ای باشد که نشان می دهد محصولات ارسال شده منشاء ایالات متحده هستند و در ایالات متحده تولید شده اند. این قانون همچنین در مورد مشترک المنافع یا مناطق ایالات متحده اعمال می شود. اگر محصولات دارای منشاء ایالات متحده هستند اما حاوی محتوای خارجی هستند ، سند باید شامل کشور مبدأ کالاهای غیرآمریکایی و درصد محتوا باشد. گواهی مبدا باید توسط اتاق بازرگانی محلی یا اتاق بازرگانی ملی ایالات متحده وعرب قانونی شود.

قواعد تجاری کویت

طبق قوانین گمرکی تعرفه واردات عموم کالاها از سایر کشور ها و طبق مصوبه متحد الشکل شورای همکاری در حوزه ی خلیج فارس، 5 درصد است.البته که تعرفه جهت دخانیات صد درصد می باشد. یکی از موارد مهم جهت ترخیص محموله های تجاری ارائه گواهی مبداء به همراه سایر اسناد تجاری است

وزارت بازرگانی فقط برای اتباع  کویتی،صنایع کویتی و همچنین شرکت های کویتی، کارت بازرگانی را می تواند  صادر کند.

در این کشور عربی اگر اتباع خارجی قصد فعالیت تجاری و صادرات به کویت را داشته باشند باید از طریق یک تابعیت کویتی آن را پیگیری کنند. یعنی در کل می‌توان گفت فقط شرکت‌هایی که در کشور کویت ثبت شده‌اند و یا شرکت‌های کویتی اجازه واردات به کشور را دارند. 

5/5 - (1 امتیاز)
یک پاسخ
  1. زعفران اطلس گفت:

    سلام محتوای روی جلد بسته بندی زعفرانی که میخواد به کویت ارسال بشه باید تنها به زبان عربی باشه یا زبان دیگه هم لازمه استفاده بشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *